Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

ZUGLÓ, A VÁLLALKOZÁSBARÁT KERÜLET

 

Zugló Önkormányzatának kiemelt célja a vállalkozó- és vállalkozásbarát környezet kialakítása, ennek megfelelően lehetőségeihez mérten igyekszik támogatni a helyi vállalkozókat és a vállalkozást indítani kívánókat szakmai tanácsokkal és színes ismertető programokkal a „Vállalkozz Zuglóban” program keretében.

 

INDÍTS VÁLLALKOZÁST ZUGLÓBAN TE IS!

 
 

Tóth Csaba
Országgyűlési Képviselő

Zugló MSZP-s országgyűlési képviselőjeként és a Parlament Gazdasági Bizottságának alelnökeként egyaránt rendkívül fontosnak tartom a vállalkozók, azon belül is a zuglói fiatal vállalkozók helyzetének javítását. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségével való együttműködés fő célja az, hogy minél több eredményes vállalkozás működjön a kerületben, illetve egy olyan vállalkozóbarát környezet kialakítása, melyben a fiatalok is megtalálják a helyüket és bátran belevághatnak álmaik megvalósításába. A „Vállalkozz Zuglóban” program keretében az Önkormányzat, lehetőségeihez mérten igyekszik támogatni a helyi vállalkozókat és vállalkozást indítani kívánókat szakmai tanácsokkal és színes ismertető programokkal. Célunk az, hogy Zugló – a fővárosi kerületek közül kiemelkedve – a legkedvezőbb gazdasági környezetet biztosítsa a helyi vállalkozások számára és minden lehetséges segítséget megadjon a versenyképesség fenntartásához.

 
 

Hajdu Flórián
Alpolgármester

Zugló gazdasági ügyekért felelős alpolgármestereként és vállalkozóként is szívügyem a már működő vállalkozások támogatása, és a vállalkozói kedv javítása, a fiatal generáció előnyben részesítése mellett. Úgy gondolom, hogy a jól működő vállalkozások teremthetik meg az állami szektor stabil és hatékony működését, így az Önkormányzatnak is mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezek zökkenőmentesen üzemelhessenek Zugló területén. A „Vállalkozz Zuglóban” program a 18 és 40 év közötti vállalkozókat és vállalkozni szándékozókat helyezi elsősorban célcsoportjába. Az egyelőre csak érdeklődők, vagy vállalkozásindítók technikai jellegű és elméleti segítségre egyaránt számíthatnak a program szervezőitől. Saját példámból tudom, hogy milyen nehéz önállóan, segítség nélkül vállalkozást indítani és megfelelően működtetni. A FIVOSZ és az Önkormányzat ebben kíván a programban résztvevők segítségére lenni.