Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-magyarországi Régióban

  •  Helyi hírek
  • 2016-09-26 10:10:00
Még lehet pályázni a Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-magyarországi Régióban pályázatra, illetve a Vállalkozz Itthon Fiatal! program második komponenseként a 3 millió forintokra a a VEKOP 8.3.1-16 pályázati felhívás keretében.

A Vállalkozz Itthon Fiatal program célja a Közép-magyarországi Régió (továbbiakban: KMR) területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására. Ennek érdekében a program segítséget nyújt üzleti tervük kialakításához ismeret és készségfejlesztéssel, valamint pénzügyi támogatással a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozás induló költségeihez. 
A VEKOP 8.3.1-16 pályázati felhívás keretében a Vállalkozz Itthon Fiatal! program második komponenseként a legjobb üzleti tervek megvalósítói maximum 3 millió forintos támogatást igényelhetnek.


A program az Ifjúsági Garancia Rendszer keretében valósul meg, így a munkaviszonnyal és tanulói jogviszonnyal nem rendelkező fiatalok vállalkozóvá válásához nyújt segítséget.

 

További infó:

http://ofa.hu/hu/vallalkozz-itthon-fiatal

 

Megosztás